8 Haziran 2012 Cuma


ÜNAL DEMİRKAYA-HT MAGAZİN
Tims Productions ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri’nin katkılarıyla, geçtiğimiz salı gecesi Muhteşem Yüzyıl dizisinin platosunda çok özel bir gece düzenlendi.
Geceden elde edilen 800 bin liralık gelir, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz ünlü sanatçı Meral Okay adına yapılacak çocuk köyü projesi için kullanılacakmış.
Muhteşem Yüzyıl dizisinin çekimlerinin yapıldığı İstanbul Film stüdyolarına giren sosyetenin ünlü isimleri, geceye çocuklarıyla katıldı.
Hayranı oldukları oyuncularla sohbet eden sosyetik isimler, hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmediler. Stüdyonun girişinde, oyuncuların kostümlü fotoğraflarından oluşan sergiyi tarih danışmanları eşliğinde gezen ünlü isimler, Osmanlı tarihi konusunda bilgi de aldılar.
Daha sonra da dizi oyuncularıyla beraber akşam yemeği yediler. Ayrıca bazı şanslı konuklara dizide kullanılan ‘Sultan Taçları’ hediye edildi.
Yemekte, Muhteşem Yüzyıl’ın müziklerini düzenleyen ünlü müzisyen Fahir Atakoğlu ve Aytekin Ataş’ın müzik dinletisiyle Osmanlı döneminin atmosferini yaşadılar. Ayrıca gecede dizi oyuncuları Meral Okay’ın en sevdiği şarkı ‘Yine mi Çiçek’i sahnede hep birlikte seslendirdiler.
Sosyetik isimler, dizide Malkoçoğlu karakterini canlandıran Burak Özçivit’le hatıra fotoğrafı çektirdi. Ceylan Çapa'da davete birlikte geldiği sevgilisini bir an olsun yalnız bırakmadı.
Davete kızıyla katıldı
Küçük kızı Aylin ve ortağı Banu Yentur’la davete katılan Caroline Koç, dizide Hatice Sultan rolünü canlandıran Selma Ergeç’le yan yana oturdu. İkili, yemek boyunca bol bol sohbet etti.
Valide Sultan gelmedi
Diziden geçtiğimiz bölümlerde ayrılan Valide Sultan rolündeki Nebahat Çehre, daha önceden tatil programı yaptığı için geceye gelememiş.Sosyetik hanımların gözleri onu aradı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder